Exact Globe Next (HU) Exact Synergy Enterprise (HU)

Fontos közlemény azoknak az ügyfeleknek, akik frissítenek az Exact Globe 411-es verzióra, vagy Exact Synergy Enterprise 256-os verzióra

  • 2015-12-15

… és amennyiben az Exact Lightweight Integration Server ( ELIS) verzióját is frissítik.

Ez a bejelentés az alábbi ügyfelekre vonatkozik:

  • Az Exact Globe 409-es vagy 410-es verziójáról frissítenek az Exact Globe 411-es verziójára.
  • Az Exact Synergy Enterprise 254-es vagy 255-ös verziójáról frissítenek az Exact Synergy Enterprise 256-os verziójára.
  • Az Exact Lightweight Integration Server-t ( ELIS) használják,mint integrációs megoldás az Exact Globe és az Exact Synergy Enterprise közötti kommunikációra.

Az ELIS ezen frissítése lehetővé teszi az Exact partnereknek, hogy létrehozzák a saját egyedi megoldásaikat az ELIS használatával. Ennek eredményeként a frissítési procedúra nem a megszokott módon történik. A jövőbeli frissítésekkor újra a megszokott frissítési procedúrát kell majd használni.

Az Exact Globe 411-es verzióra való frissítése és az Exact Synergy Enterprise 256-os verzióra való frissítése után az ELIS frissítését az Exact Synergy Enterprise Installation CAB nevű mappájából kell telepíteni. A telepítési eljárás nem változott meg, csak a telepítő elérhetősége módosult, de ez csak erre az egy termék frissítésre vonatkozik.

Az ELIS frissítése után , az ELIS használatával történő egyedi megoldásokat ( mint például Exact Integration) a szokványos módon kell telepíteni. Feltétlenül szükséges a Exact Globe és az Exact Synergy Enterprise végpontjainak a frissítése. Győződjön meg róla,hogy a végpontok frissítése után a kliensek által használt frissítési verziók frissek. Ennek az a legegyszerűbb módja, ha csatlakozik az Exact Globe-hoz és az Exact Synergy Enterprise-hoz a kliens konfigurációs képernyőn és elmenti a változtatásokat. Szintén ellenőrizze,hogy a konfiguráció a megoldás legújabb verziójára legyen frissítve.

Ennek az ELIS termék frissítésnek a változtatásai miatt az 1.1.23.132-es ELIS verziójától kezdve csak az Exact Globe 411-es verziójához és az Exact Synergy Enterprise 256-os verziójához lehet csatlakozni. A kisebb, régebbi verziójú Exact Globe és Exact Synergy Enterprise-hoz való kapcsolódás nem támogatott az ELIS ezen verziójával.

The controlled release fase of product update 411 and 256 starts at the end of November 2015. The product updates are planned to be generally available in January 2016.

A 411-es és 256-os verzió fejlesztésének “controlled release”  fázisa 2015 november végén kezdődik. A “controlled release” fázis a kereskedelmi kibocsátás előtti utolsó fázisa a fejlesztési folyamatnak. A végleges termék frissítések 2016 januárjában lesznek elérhetőek a tervezet szerint.