Exact Synergy Enterprise

Kontrolláld, hogy melyik e-mailt mentsd el

  • 2016-01-20

A Synergy Office Integration-nal lehetősége van arra,hogy elmentse a bejöv és kimentő e-mail üzeneteket. Ha biztos akar lenni benne, hogy nem felejtse el elmenteni a kimenő email üzeneteit, akkor lehetősége nyílik arra, hogy emlékeztetőt állítson be, ami e-mail küldés közben rákérdez a levél mentésére, felöltésére a Synergy rendszerbe.

Az alábbiak szerint lehet beállítani:

Az MS Outlookban nyissa meg a menüt ( SYNERGY, More, Edit, Save settings)
Az Office Integration fülön pipálja be az „ ask me to save e-mail „ opciót.

  • Következő lépésként kattintson a mentés gombra és csukja be az ablakot és térjen vissza az MS Outlookba.
  • Az MS Outlookba nyissa meg a menüt ( SYNERGY, More, refresh),hogy frissíthesse a beállításokat.
  • Amikor megnyit egy új emailt, akkor észreveszi,hogy „Save at send „ opció kijelölésre került.

 

  • When you click send in the e-mail, the message “Do you want to save this email to Synergy” is displayed. The message provides you the following options:
  • Amikor az email elküldése fülre kattint, akkor egy „ Do you want to save this email to Synergy” üzenet jelenik meg. Az alábbi opcókat kínálja fel az üzenet:

 

Save/mentés: Ezzel elküldésre és mentésre kerül az email , mint egy dokumentum az Exact Synergy Enterprise-ban

Save as/ mentés másként: Ezzel elküldésre kerül az email és meg tudja határozni a feltöltendő email tulajdonságait,mielőtt mentene.

No/nem: Ezzel elküldésre kerül az email,de mentés nélkül.