Exact Synergy Enterprise (HU) Hírek

A Citrix-hez készült Exact CRM applikáció elérhető!

  • 2016-09-20

 

Az Exact CRM applikáció egy ideje már letölthető és mostanra világszerte használják. A biztonság komoly tényezővé lépett elő a modern technológiának köszönhetően. Egyre több cég szeretné kontrollálni azokat az alkalmazásokat, amiket a cégen belül használnak az alkalmazottak a telefonjukon.

 

Az e fajta kontrollnak az egyik módja a Citrix MDX technológia. Ezzel a módszerrel az összes alkalmazás és adat egy különálló részébe kerül a telefonnak, teljes mértékben leválasztva a személyes, privát alkalmazásoktól és adatoktól a felhasználó telefonján. Ennek köszönhetően az IT osztály teljes körű házirend(policy based) alapú irányítást tud alkalmazni , amivel megelőzhető az adat szivárogtatás és könnyedén tudják zárolni az eszközt, törölni annak tartalmát vagy éppen titkosítani a rajta lévő alkalmazásokat és adatokat, ha a helyzet úgy kívánja meg.

 

A Citrix MDX könnyűvé teszi a nagyvállalatok IT osztályai számára,hogy biztonsági és hozzáféréséi szabályokat állítsanak fel az Exact CRM app számára, legyen akár iOS-ről vagy Android-ról szó.

 

Az elmúlt pár hónapban az Exact mobil részlege egy közös projekt keretein belül dolgozott a Citrix Ready csapatával, hogy az Exact CRM applikáció Citrix Ready Worx Verified legyen. Örömmel jelentjük be, hogy az alkalmazás megfelelt a szigorú tesztelési folyamatoknak ,amiket a Citrix végzett el. Ez a teszt garantálja,hogy  az applikáció teljes mértékben támogatott a Citrix MDX alkalmazás különálló alkalmazás tároló technológiájával ,ezáltal használható a Citrix XenMobile Enterprise implementációkkal.

 

Az Exact CRM for Citrix alkalmazás teljes funkcionalitásban teljesen mértékben megegyezik a Exact CRM alkalmazással.  Betekintést nyerhetsz értékesítési lehetőségeidbe, a már folyamatban lévő lehetőségeidhez és a függő tevékenységekhez. Ezen keresztül nyomon tudod követni a veled kapcsolatban lévő cégeidet, kontaktjaidat. Minden releváns információ elérhető.  A példa kedvéért:  Az adott cég „social „ profilja és twitter profilja, kontaktok, kapcsolódó tevékenységek, találkozók, lehetőségek, dokumentumok.

 

Az alkalmazást a Google Play áruházból és az Apple Store-ból is letöltheted.

crmcitrix1