Exact Globe Next (HU) Exact Synergy Enterprise (HU) Hírek

Új termékfrissítések érhetőek el ! Exact Synergy 257 és Exact Globe 412.

  • 2016-09-21

Elérhetővé vált az Exact Synergy 257-es verziója és az Exact Globe 412-es verziója. Számos új funkció és fejlesztés került bevezetésre.

 

Exact Synergy

Bemutatásra került a „workspaces”, magyarul munkafelületek. Az új munkafelületek rész a régi kezdőlap és hírfolyam oldal helyett készült el.  Widgetek használatával könnyedén személyre szabhatóak lettek a bejelentkezés utáni információk.   A munkafelületek egy olyan platformok kínálnak, amik elősegítik a együttműködést.

Ezen kívül sok fejlesztés került bele a „service management solution”-ba, mint például a tervezői nézet különböző változtatásai.

 

Exact Globe

Az Exact Globe esetében a WMS solution-on belül történtek fejlesztések. Új designt kapott az RF Monitor és mostantól megnyílik a release és a reassign funkció a rendeléseknél. Továbbiakban a felhasználói bejelentkezésekhez több scanner beállítást lehet alkalmazni.

 

Fontos

  • A CAB RF támogatása megszűnik a 412-es verziótól.
  • Az Exact Lightweight Integration Server ( ELIS) támogatottsága mostantól a Synergy és a Globe verziójától függ.

 

További Információk

A fentebb leírt fejlesztések csak egy kis, szűkített listája az összes fejlesztésnek.  További információk a termékfrissítéssel kapcsolatos összesítőben találhatóak meg.  Az Exact Synergy 257-es termékfrissítéssel kapcsolatos összesítőt itt találja. Az Exact Globe 412-es termékfrissítésével kapcsolatos összesítőt itt találja.