A januárban várható Exact Globe Next 417-es és Exact Synergy Enterprise 262-es termékfrissítésével már nem fognak működni a régi integrációs megoldások. Annak érdekében, hogy továbbra is zavartalan legyen a két szoftver integrációja érdemes ELIS-re (Exact Exact Lightweight Integration Server) váltani mielőtt megérkezik az új frissítés – olvasható az Exact blogján.

Integrációs megoldások

Az Exact megoldásai közül több is több terméket használ, mint például az Exact Globe Next és az Exact Synergy Enterprise. Többféle megoldás elérhető, ami lehetővé teszi a termékek egymással vagy akár harmadik fél által publikált termékkel való integrációt, például az Exact Integrator, ami az EGN és ESE között teremt kapcsolatot vagy az Exact Worde Merge Integrator, ami az ESE-t és a Microsoft Word-öt köti össze.

A következő integrációs megoldások léteznek: Exact Integrator, Shop Floor Control Integration, Exact Word Merge Integrator, Central Master Data Management (CMDM), Exchange Synchronization, Exact Service Management.

Mindezen megoldások integrációjára van lehetőség az ELIS-ben.

ELIS

Az ELIS az Exact Exact Lightweight Integration Server rövidítése, egy platform, mely képes kezelni az integrációt az Exact Globe, az Exact Synergy vagy más Exact termékek között, de akár egy harmadik fél termékét is képes kezelni.

Az ELIS arra teremt lehetőséget, hogy a különböző integrációs megoldásokat egy központi helyről, egységes módon kezelhesse. A telepítés, a konfiguráció, az aktiválás, a nyomon követés és figyelmeztetések mindig ugyanúgy működnek. Az EGN 417 és ESE 262 termékfrissítés után csak az ELIS lesz az Exact támogatott integrációs megoldása.

Az ELIS előnyei

  • Telepítés, aktiválás és megoldáskezelés központilag a vezérlőközponton keresztül.
  • Központi és proaktív naplózás során lehetőség van email küldésére vagy kérelem készítésére a Synergy-ben, amennyiben hiba történik.
  • Az összes integrációs forma egy központi pontról kezelhető.
  • Egyszerűen használható, stabilabb és megbízhatóbb, mint elődei.

Váltás ELIS-re

A régebbi integrációs megoldásokat használó partnerek számára az Exact javaslata, hogy még a 2019 januárjában esedékes ENG 417 és ESE 262 termékfrissítés előtt váltsanak ELIS-re.

További információ ezen a linken olvasható, vagy ismerkedjen az ELIS-sel itt.

 

Kérdés esetén forduljon bizalommal konzultációs csapatunkhoz!
Elérhetőségeinkért kattintson tovább, ahol közvetlenül is üzenhet nekünk.