Mint arról korábban az Exact Support Blogján olvasni lehetett, a Windows 10 1809-es, őszi frissítése problémát okozhat az Exact Globe Next (EGN) működésében, ezért kérték a felhasználókat, hogy amíg nem sikerül a hibát elhárítani ne frissítsék a Windows 10-et.

Most megérkezett a megoldás és a tájékoztatás szerint áthidalták a kompatibilitási problémát. Mint írják, ezek a beállítások megtalálhatók az EGN415 SP15 és EGN416 SP8 termékfrissítésekben.

 

Az Exact kérése a felhasználók felé, hogy mielőtt frissítik a Windows 10-et, telepítsék a fenti szervizcsomagokat, mert enélkül fennáll a veszély, hogy az EGN nem fog a megszokott módon működni.

 

Az esetleges problémák elkerülésére van lehetőség, abban az esetben is, ha nem nincs mód a szervizcsomagok telepítésére. El kell halasztani a Windows 10 frissítését és leállítani annak automatikáját, majd egy későbbi időpontban frissíteni miután az EGN frissítések is megtörténtek. A Windows automatikus frissítéseinek elhalasztásának beállítása az alábbi linken található, itt lépésről lépesre megmutatják, hogyan lehet időzíteni a frissítéseket.

További információk a Windows 10 1809-es frissítésről a Microsoft blogon olvashatók angolul.