A következő hetekben fokozatosan lesz elérhető az Exact Globe Next (EGN) 417 és Exact Synergy Enterprise (ESE) 262 termékfrissítés – olvasható az Exact support blogján. Ezen a héten a felhasználók első csoportja számára már használhatók ezek a frissítések, ők email-ben kaptak értesítés a letöltésről.Az EGN 471 és ESE 262 jelenleg az Exact Compact ügyfelek és Exact partnerek számára elérhető.

Fontos: A frissítés után a néhány régi támogatási megoldás megszűnik. A linkre kattintva tudhat meg többet pontosan milyen szolgáltatásokról van szó.

 

Milyen újdonságok találhatók a frissítésekben?

 

Exact Synergy Enterprise

Az ESE 262-ben számos fejlesztés megtalálható a közösségi együttműködés jegyében, többek közt:

  • Fejlesztések a projekt kártyán
  • Fejlesztések a személyi kártyán
  • Fejlesztések a hírek és közlemények közzé tételénél
  • Fejlesztések a bejegyzések megosztásánál
  • Több kapcsolódási pont létrehozása a bejegyzésekben
  • HTML mód elérhető a hozzászólásokhoz és a hírekhez

Továbbá bevezetésre került a kérelem lista widget, és mostantól lehetőség van a cikkek egyszerű másolására.Továbbá javultak a GDPR funkciói és a back office kapcsolat is. Még több információ a termékfrissítés kiadási jegyzékében az alábbi linken.

 

Exact Globe Next

Az EGN 417-ben a frissítés után az új kereső opcióval gyorsan kereshetők személyek, beszállítók, cikkek és projektek a vállalati lapon. Továbbá lehetőség van a bejegyzések automatikus feldolgozására a háttérben és egy új opciót adtak hozzá a kedvencek menüben, hogy csak az aktuális vállalat kedvenceit, vagy az összes vállalat kedvenceit jelenítse meg. Még több információ a termékfrissítés kiadási jegyzékében az alábbi linken.